Hvorfor er viskerbladet sort og ikke kan gøres gennemsigtigt?

Først og fremmest, når viskeren virker, er det, vi kan se med det blotte øje, primært viskerarmen og viskerbladet.

 

Så vi gør følgende antagelser:

1.Forudsat at bilens viskerblad er gennemsigtigt:

de påkrævede råvarer skal også garanteres at ældes under længerevarende sollys og regn, gennemsigtigheden er altid den samme, og slidstærk, så kan du forestille dig, at det gennemsigtige viskerblad bestemt ikke er billigt.

2.Forudsat at viskerarmen er gennemsigtig:

Det betyder, at vi ikke kan bruge metal som viskerarm.Skal vi bruge plastik eller glas som råvare?Styrken af ​​almindelige materialer er ikke nok, og omkostningerne er for høje, hvis styrken skal opnås.Vil du risikere at bruge almindelige viskerarme af plast eller glas?

3.Forudsat at materialeomkostningerne er blevet løst:

Gør "viskerbladet" og "viskerarmen" gennemsigtige, så skal vi overveje problemet med lysbrydning.Når solen skinner ned, vil der være reflekser, som vil påvirke køresikkerheden.Dette er ikke en triviel sag.Kan du sikre dig, at hver bilist bærer en polariseret linse til at køre?

 

Under alle omstændigheder synes jeg virkelig, at dette er et meget interessant problem, og jeg ser frem til fremtidig videnskabelig og teknologisk forskning og udvikling for at løse ovenstående problemer og gøre gennemsigtigt viskerblad til en realitet.

 


Indlægstid: 28. oktober 2022